Απεργίες : Παρέλυσαν οι Βρυξέλλες: Απεργίες, πορείες και ... / Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις….

Απεργίες : Παρέλυσαν οι Βρυξέλλες: Απεργίες, πορείες και ... / Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις….. Απεργία και συγκέντρωση την τετάρτη Εννέα μεγάλες αλλαγές στην αγορά. Απεργίες και συλλαλητήρια ενάντια στο νομοσχέδιο χατζηδάκη κοινωνια 16.06.2021, 07:50 σήκω θάτσερ να τους δεις! Αστική ευθύνη για όσους συνδικαλιστές παρανομούν κατά τη διάρκεια των απεργιών. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις.

Αλλάζουν όλα σε ωράρια, υπερωρίες, άδειες, απεργίες, τηλεργασία. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις…. Τί αλλάζει σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές. Πρόκειται για τη μαζική άρνηση. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της αθήνας με αποτέλεσμα να παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους.

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο - Τι προβλέπει για ...
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο - Τι προβλέπει για ... from cdn.cnngreece.gr
O νέος εργασιακός νόμος βρίσκεται προ των πυλών κι αναμένεται να. Τέλος στις απεργίες 150 και πλέον σωματείων μεταξύ των οποίων της δεη, του οτε, του οσε, των τραπεζών, των αστικών συγκοινωνιών, των σούπερ μάρκετ και δεκάδων μεγάλων εταιριών (βιομηχανίας. Απεργία και συγκέντρωση την τετάρτη Ετικέτες αθηνα, απεργία, απεργίες, τετάρτη 12/12/18, τρόλεϊ, τρολλευ, apergia, apergies, athens, athina, strikes, tetarth 28/11/2018 για την τετάρτη 28/11/2018 αποφασίστηκαν μέχρι στιγμής: Αλλάζουν όλα σε ωράρια, υπερωρίες, άδειες, απεργίες, τηλεργασία. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της αθήνας με αποτέλεσμα να παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους. Εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση, φοιτητές και συνδικάτα εργαζομένων βγαίνουν σήμερα στους δρόμους της αθήνας, με τις έξι συνολικά πορείες που έχουν προγραμματιστεί, να ξεκινούν από τις 11 το πρωί και να ολοκληρώνονται το βράδυ.

Παρουσιάζει 67094 άρθρα σχετικά με:

Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου Την τετάρτη 30 μαΐου 2018, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από [περισσότερα. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις. Αλλαγές σε θέματα ωραρίου, συνδικαλιστικό νόμο και υπερωρίες προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργίες 08.06.2021 24ωρη απεργία στα μμε την πέμπτη, 10 ιουνίου 2021. Ολες οι αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές Αλλάζουν όλα σε ωράρια, υπερωρίες, άδειες, απεργίες, τηλεργασία. 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου. Δεν αποκλείεται το ίδιο να πράξουν και τα υπόλοιπα εννέα ναυτεργατικά σωματεία, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας.κατά τη διάρκεια της απεργίας θα. Πρόκειται για τη μαζική άρνηση. Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία 04 ιουν 2021 22:00 ελλαδα Όλες οι αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές 12:28 μμ, τρίτη 11 μάι 2021 12:28 μμ, τρίτη 11 μάι 2021 Αστική ευθύνη για όσους συνδικαλιστές παρανομούν κατά τη διάρκεια των απεργιών.

Μία σύνοψη των απαντήσεων στις πιο συχνές ερωτήσεις από σχόλια σε άρθρα του athenstransport.com που έχουν να κάνουν με απεργίες των μέσων μεταφοράς. Ετικέτες αθηνα, απεργία, απεργίες, τετάρτη 12/12/18, τρόλεϊ, τρολλευ, apergia, apergies, athens, athina, strikes, tetarth 28/11/2018 για την τετάρτη 28/11/2018 αποφασίστηκαν μέχρι στιγμής: Όσο για τη ρύθμιση για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (μετρό, ακτοπλοΐα, απορρίμματα κ.λπ.) να παρέχεται το 1/3 της υπηρεσίας στις απεργίες, δεν φέρνουμε παρά μια ρύθμιση που ισχύει στη γαλλία. Ολες οι αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές Σεβασμός των αποφάσεων της δικαιοσύνης όταν κρίνει τις απεργίες παράνομες.

Απεργίες ξεκινά η Ryanair » Tour-market.gr
Απεργίες ξεκινά η Ryanair » Tour-market.gr from www.tour-market.gr
Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία 04 ιουν 2021 22:00 ελλαδα Ολες οι αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές Όλες οι αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές 12:28 μμ, τρίτη 11 μάι 2021 12:28 μμ, τρίτη 11 μάι 2021 Εννέα μεγάλες αλλαγές στην αγορά. O νέος εργασιακός νόμος βρίσκεται προ των πυλών κι αναμένεται να. Τέλος αναφέρει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει εάν οι απεργίες είναι νόμιμες ή παράνομες και καταχρηστικές, δεδομένου ότι γίνονται σε περίοδο εισαγωγικών εξετάσεων για το πανεπιστήμιο, και όπως υπογραμμίζει, θα. Αλλάζουν όλα σε ωράρια, υπερωρίες, άδειες, απεργίες, τηλεργασία.

Απεργίες και συλλαλητήρια ενάντια στο νομοσχέδιο χατζηδάκη κοινωνια 16.06.2021, 07:50 σήκω θάτσερ να τους δεις!

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα Ετικέτες αθηνα, απεργία, απεργίες, τετάρτη 12/12/18, τρόλεϊ, τρολλευ, apergia, apergies, athens, athina, strikes, tetarth 28/11/2018 για την τετάρτη 28/11/2018 αποφασίστηκαν μέχρι στιγμής: Εννέα μεγάλες αλλαγές στην αγορά. Επιπλέον, το κυβερνών κόμμα καλεί τον συριζα και το κκε να τοποθετηθούν άμεσα απέναντι σε αυτές τις απεργίες, που στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον της κοινωνίας. Απεργίες και συλλαλητήρια ενάντια στο νομοσχέδιο χατζηδάκη κοινωνια 16.06.2021, 07:50 σήκω θάτσερ να τους δεις! Τετάρτη, 2 ιουνίου 2021, 12:55 aggeliologio.gr. Την τετάρτη 30 μαΐου 2018, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από [περισσότερα. Αστική ευθύνη για όσους συνδικαλιστές παρανομούν κατά τη διάρκεια των απεργιών. O νέος εργασιακός νόμος βρίσκεται προ των πυλών κι αναμένεται να. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου Αλλάζουν όλα σε ωράρια, υπερωρίες, άδειες, απεργίες, τηλεργασία. Σήμερα, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνωνενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπουενωση συντακτων μακεδονιασ θρακησ ενωση συντακτων ημερησιων.

Τετάρτη, 2 ιουνίου 2021, 12:55 aggeliologio.gr. Πρόκειται για τη μαζική άρνηση. Δεν αποκλείεται το ίδιο να πράξουν και τα υπόλοιπα εννέα ναυτεργατικά σωματεία, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας.κατά τη διάρκεια της απεργίας θα. Αστική ευθύνη για όσους συνδικαλιστές παρανομούν κατά τη διάρκεια των απεργιών. Γλέζος και σάντας κατεβάζουν τη ναζιστική σημαία από την ακρόπολη.

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προσανατολίζεται η ...
Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προσανατολίζεται η ... from cdn.cnngreece.gr
Απεργίες και συλλαλητήρια ενάντια στο νομοσχέδιο χατζηδάκη κοινωνια 16.06.2021, 07:50 σήκω θάτσερ να τους δεις! Αλλάζουν όλα σε ωράρια, υπερωρίες, άδειες, απεργίες, τηλεργασία. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα Ετικέτες αθηνα, απεργία, απεργίες, τετάρτη 12/12/18, τρόλεϊ, τρολλευ, apergia, apergies, athens, athina, strikes, tetarth 28/11/2018 για την τετάρτη 28/11/2018 αποφασίστηκαν μέχρι στιγμής: Σεβασμός των αποφάσεων της δικαιοσύνης όταν κρίνει τις απεργίες παράνομες. Γλέζος και σάντας κατεβάζουν τη ναζιστική σημαία από την ακρόπολη. Επιπλέον, το κυβερνών κόμμα καλεί τον συριζα και το κκε να τοποθετηθούν άμεσα απέναντι σε αυτές τις απεργίες, που στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον της κοινωνίας. Ολες οι αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις, απεργίες, άδειες και κυριακές

Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνωνενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπουενωση συντακτων μακεδονιασ θρακησ ενωση συντακτων ημερησιων.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Μία σύνοψη των απαντήσεων στις πιο συχνές ερωτήσεις από σχόλια σε άρθρα του athenstransport.com που έχουν να κάνουν με απεργίες των μέσων μεταφοράς. Απεργία και συγκέντρωση την τετάρτη Εννέα μεγάλες αλλαγές στην αγορά. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις. Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις και τηλεργασία 04 ιουν 2021 22:00 ελλαδα Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνωνενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπουενωση συντακτων μακεδονιασ θρακησ ενωση συντακτων ημερησιων. Η απεργία αποτελεί μέσο έκφρασης του δικαιώματος της συνδικαλιστικής ελευθερίας και μέσο άσκησης πίεσης εργαζομένων σε σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά των εργοδοτών τους και κατά του κράτους όταν το τελευταίο λειτουργεί ως εργοδότης. Τετάρτη, 2 ιουνίου 2021, 12:55 aggeliologio.gr. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου Σεβασμός των αποφάσεων της δικαιοσύνης όταν κρίνει τις απεργίες παράνομες. Πρόκειται για τη μαζική άρνηση.